Derfor skal du vælge os

Derfor skal du vælge Scankon ApS

Det der driver os, er det gode håndværk og den service orienterede tilgang til kunden. Det er vigtigt for os at du som kunde, er med hele vejen, og at vi sikre fuld tilfredshed med det arbejde vi udfører for dig, det er for os hos Scankon ApS det vigtigste.

De positive 5 stjernede tilbagemeldinger vi har fået fra vores kunder, er noget der gør os stolte! Du kan også være sikker på at undgå de ekstra udgifter der kommer med bøvl og byggesjusk, da vi kan garantere et færdig produkt der er komplet, da vi er en del af Byg Garanti.

Hvad kan du forvente af os?

Vi giver en prisgaranti

Hos Scankon ApS har vi udført tusinder af opgaver for forskellige kunder, det giver os den nødvendige erfaring til at give dig en prisgaranti. Hvis du finder en pris der er billigere end vores, før vi er gået i gang med projektet, så får du projektet hos os til samme pris.

Vores prisgaranti gælder for alle de produkter du finder på siden.

Punktlighed og deadlines

Vi sørger for at holde overblikket over alt i vores virksomhed, lige fra kundebesøg, projekter, materiale leveringer mm. Så alle kunder bliver tilgodeset, og ingen ryger i glemmebogen.

Man kan selvfølgelig ikke planlægge og og forudse det hele, derfor vil vi selvfølgelig underette dig løbende, hvis der kommer noget i klemme som vejr, sygdom eller andre uforudsete hændelser.

Vi foretrækker at alle korrespondancer foregår via mail, på den måde har vi alle aftaler på skrift. Så undgår vi nemlig misforståelser og vi får nemmere ved at overholde overblikket.

Slutkontrol

Det vigtigste for os, er at du er tilfreds med arbejdet. Når vi har afsluttet et projekt, sender vi en ud til at kontrollere det udførte arbejde, for at sikre at det er udført korrekt, fri for fejl og mangler. Hvis kontrolløren finder noget der ikke lever op til vores standarder, bliver det lavet med det samme.