Tegl

Tegl - det klassiske tag

Siden 1100-tallet, har tegl været anvendt som tagbelægning i Danmark. Dette tagmateriale giver dig det klassisk smukke udseende, som passer til både nybyggerier og renovering af ældre huse.
Med en lang levetid på op til 70 år, er teglsten klart en af de mest robuste og holdbare tagmaterialer, og et solidt valg til dit tag.

Få vedligeholdelsesfrit tag med teglsten af skiferler

Vores teglsten er produceret af 100% skiferler. Det gør teglstenene stærke og lette, og sikrer at fugtoptagelsen holder sig nede på 3-4%. Derudover er teglstenene også modstandsdygtige overfor både algebelægninger og smuds. Hvis du søger et vedligeholdelsesfrit tag, der bevarer både farver og det smukke udseende med årene, er vores tegl det perfekte valg.

Fordele med teglsten

Sort tegltag er på mode

Tegltage findes i mange varienter med et utal af farver. Rød tegltage har længe været standarden, men på det seneste er sorte teglsten blevet meget populære i Danmark. uanset hvilken farve tag du vælger, betaler det sig altid at farven passer til huset. Med mulighed for glaseret og uglaseret teglsten, er det en god idé at tænke over, hvilken type der passer til både huset og nabolaget.

Hvis du har spørgsmål angående teglsten, eller er interesseret i at få monteret tegltag på dit hus, kan du kontakte os, så vi kan få aftalt et besøg

SER DIT TAG UD SOM BILLEDET NEDENUNDER?