Vinduestest

Test af Rationel døre og vinduer

Rationel døre og vinduer er af høj kvalitet, og det kan mærkes. Rationel tester deres døre og vinduer løbende, for at sikre at kvaliteten altid er i top. Udover at modstå det danske vejr, testes dørene og vinduernes lydisolering, bæreevne, varmeisolering og inbrudssikring. Denne side indeholder videoer der viser hvad dine ny vinduer og døre kan holde til.

Afspil video

testet for ekstrem vandpåvirkning

Rationel AURA og AURAPLUS produkterne udsættes for udvidet vandpåvirkning, da de skal kunne modstå selv det værste regn- og stormvejr.

Det testede element har to tætningsplan

Slitagetest

Gennem deres levetid, bliver døre og vinduer åbnet og lukket flere tusinde gange. Konstruktioner og beslag testes ved at blive åbnet og lukket igen og igen, for at sikre en lang levetid.

Afspil video
Afspil video

Test mod orkan

Vinduerne skal kunne holde til ekstreme vindstyrker. De testes derfor med en trykpåvirkning der er ligeså kraftig som en orkan.

Vandtæthed

I testlokalet simuleres en storm, for at sikre at Rationel vinduer og døre kan imødekomme fremtidens regnskyl og storme.

Afspil video
Afspil video

Indbrudssikring

Hvert 12. minut sker der et indbrud her i Danmark. Rationels vinduer med sikkerhedspakke er designet til at holde indbrudstyve ude af dit hjem.