Rationel

Bæredygtige døre og vinduer fra Rationel

Med Rationel døre og vinduer sikrer du en god isolation, som sikrer en optimal energiløsning til dit hjem. Vi tilbyder både Rationel AURA og Rationel AURAPLUS som har hver deres fordele og farvevalg.

Rationel AURA

Rationel AURA døre og vinduer er fremstillet i en solid trækonstruktion, som sikrer en lang levetid. de kræver et minimum af vedligeholdelse og er nemme at rengøre. Derudover holder de kulden ude, og varmen inde, hvilket vil kunne mærkes på din varmeregning

icon, smart home, house

Rationel AURAPLUS

Ligesom Rationel AURA, er Rationel AURAPLUS fremstillet i en solid trækonstruktion. Med AURAPLUS versionen får du en udvendig aluminiumsprofil, som gør din døre og vinduer meget mere modstandsdygtige overfor det danske vejr. Med dette produkt vil du få markant lavere varmeregninger, og væsentlige CO2 besparelser.

Farver

Giv dit hjem karakter med disse farver i dine vinduer og døre. Du kan bestille AURAPLUS i to farver uden merpris. Du kan vælge blandt standardfarverne forneden, og hvis du ikke kan finde den rigtige farve, kan du også vælge blandt de mange specialfarver fra RAL-skalaen.

Farver gengives ikke perfekt på alle digitale skærme, så du anbefales at benytte at autoriseret RAL-farvekort til at udvælge din ønskede farve.