Få tempo i dit boligsalg

Læs hvad vi kan gøre for at hjælpe dig med at få solgt din bolig hurtigere.

Vi kender markedet.

Når folk skal købe hus i dag, er der et par forskellige ting som husejerne kigger på når der skal købes hus.

En af de ting som køberne er blevet mere opmærksomme på, er husets energimærke, en bedre energimærke er mere attraktiv for køberen og få den solgt hurtigere.

Samtidig er der en tidsløs faktor der altid vil være gældende, og det er husets udseende og at der ikke er for mange reparationer der skal laves.

Vi har et par forslag til hvordan vi kan hjælpe dig med at sælge din bolig.

Dette kan Scankon gøre for dig!

Efterisolering - en effektiv løsning.

For nogen virker det måske lidt underligt at investere i sin bolig når man nu skal til at sælge den, men det er ofte en fornuftig idé at tage med i sine tanker, om man vil forbedre Boligens energimærke. Effekten på både liggetid og pris, kan blive forbedret på denne måde. 

En mindre investering hvor man efterisolerer loft og hulmur, vil give husets energimærke et eller flere niveauers forbedring, og dette kan gøre liggetiden kortere, og/eller øge husets værdi, og i de fleste tilfælde langt mere end det du brugte på at få det lavet.

Tagtjek

Hulmursisolering

Ved at isolerer hulmuren, reducerer du træk og kulde der kommer udefra. På den måde får du et bedre indeklima fordi din bolig bedre kan holde på varmen og du kan derfor spare på varmeregningen.

Det er også en af de måder hvorpå du kan forbedre energimærket på din bolig, og på den måde øge boligens værdi.

Tagtjek

Loftisolering

Ved at lave en efterisolering på loftet, reducerer du varmetabet.

På den måde får du en besparelse på din varme regning og øger komforten i dit hjem. Det er også et af de måder du kan forbedre din boligs energimærke, og på den måde øge boligens værdi.

white, window, glass

Lavenergi vinduer.

Det kan også betale sig at tænke over en større investering som lavenergi vinduer. Det vil medføre en positiv effekt ved at udskifte husets vinduer, hvis det er ældre termoruder, effekten kan ses på både energimærket som vil få et løft, og hele huset vil samtidig blive pænere.

Det kan for nogen godt være en økonomisk mundfuld at sluge, men det vil også være en virkelig god måde at bruge penge på, da det vil gøre at man vil få huset solgt hurtigere og til en fornuftig pris.

Bliv vurderet af en fagmand, Gratis!

Vi tilbyder hos Scankon ApS et gratis salgstjek. Vi vil gennemgå dit hus og dets  døre, tagrender, tag, træværk, vinduer samt loft- og hulmur isolering.

Til slut vil du få en detaljeret husrapport, den indeholder tips til vedligeholdelse, forslag til hvordan du kan lave energibesparelser, og hvis der er reparationer der kan foretages, vil disse også være inkluderet.

Vores tidligere beskrivelse af hvordan du kan forbedre energimærket, vil tilmed også blive beskrevet i vores salgsrapport, og hvilken indflydelse det har på salget af din bolig.

På den måde har du en overskuelig rapport hvor du nemt kan se hvordan din bolig kan blive salgsklar.

Få et pragtfuldt resultat med maling og rensning af tag.

Boligens pris og liggetid, kan også få indflydelse af, hvordan tilstanden og udseendet på dit tag er. Når man ser på huset, både på billeder og i virkeligheden, er taget noget af det man lægger mærke til, er det nedslidt, er der mos, alger og udgroninger på det, er der misfarvninger? Disse er punkter hvor et hus vil være mindre attraktivt i køberens øjne.

Med en investering i maling og rensning af taget, vil det virkelig gøre en forskel på salget af din bolig. Din bolig vil også blive mere værd når den skal vurderes, og vil blive solgt hurtigere.

En omgang maling på dit tag vil tilmed forbedre tagets levetid med omkring 10-15 år.

Forøg salgsprisen med op til 30%

Eksempel på pris

Hus på 100 m2

Efterisolering af loft: xx.xxx kr

Efterisolering af hulmur: yy.yyy kr

Tagrens- og maling: zz.zzz kr

I alt aa.aaa kr

Den gennemsnitlige gevinst af at forbedre boligen bare én energiklasse er ca. 50.000 kr. Et G-mærket hus der forbedres til E (to klasser), kan således sælges 113.000 kr. dyrere end før renoveringen.
Kilde: dansk byggeri, energi analyse 2019, side 37
Af undersøgelsen fremgår det, at energirenoveringer resulterer i store stigninger i salgsprisen. Går man eksempelvis fra energiklasse G til F stiger gennemsnitsprisen med mere end 30%. Går man derimod fra energiklasse F til E, så stiger salgsprisen med 20 procent. Et skift fra B til A resulterer i en stigning på over 20 procent.
Kilde: energistyrelsen Link til formidling af analyse fra Energihjem.dk

Dette kan du gøre.

Du har også en masse muligheder du selv kan gøre, for at gøre din bolig mere indbydende og lækker, når du skal fremvise den til en mægler eller køber. Det kræver dog at du  eller dine nærmeste får lidt sved på panden.

Vi har samlet 10 forslag til hvad du kan gøre.