Om os

Hvem er Scankon ApS?

Scankon byg og boligrådgivning er en rådgivne hånværksvirksomhed startede i Næstved, og vokset hastige skridt. Vi har nu 2 afdelinger i henholdsvis Næstved, og Slagelse, og dækker hele Sjælland og Fyn samt trekantområdet i Jylland.

Menneskerne bag virksomheden:
Vi er 1 telefon dame, 1 deltidsansat på kontoret, 2 salgskonsulenter og 6-10 håndværkere.
Vi har altid Åbent på vores telefoner, så du altid har mulighed for at få kontakt på os. Også i akut opstået tilfælde! Derfor får du, som kunde altid en rigtig god oplevelse, når du handler med os.

Vi ved, at det handler om tillid og tryghed, når du som boligejer skal vælge håndværker. Derfor gør vi alt, hvad vi kan, for at du er tryg ved at lade os udføre arbejde på din bolig, så du også får lyst til at anbefale os til andre.

Vi er medlem af Byg Garanti ordningen, og alle vores medarbejdere arbejder på dansk overenskomst.

Vores værdier

Kvalitet

Når vi har udført et stykke arbejde for dig, er det vigtigt for os at det er udført ordentligt og professionelt. Det betyder også at vi kun gør brug af de mest kvalitetsrige og solide varer i branchen. Vi sikrer os også efter enhver fuldført opgave, at arbejdet er udført til fulde tilfredshed, også hos dig.

Kunde tilfredshed

Det er vigtigt for os, at når vi har udført et stykke arbejde for en kunde, at vi forlader stedet med et smil på læben hos begge parter. Vi har positive tilbagemeldelser fra vores kunder og mange anbefalinger.

Kvalitet

Vi er certificeret og udannet fra top til tå
Scankon byg og boligrådgivning er certificeret og bruger kun professionelle håndværkere. Dette er din garanti for, at vi kan rådgive og vejlede samt er fagligt klædt på til at udføre håndværksopgaver. Hos os, er der tryghed hele vejen.

Du er vores ambassadør
Når vi har udført en opgave på din bolig, er det vigtigt for os at du er tilfreds, så du vil anbefale os videre til andre nye kunder.

Vi rydder op efter os
Vi kender det alle sammen, håndværkeren har lavet arbejdet, men der er byggerod og beskidt. Det skal du ikke være nervøs for når du vælger Scankon byg og boligrådgivning. Det betyder meget for os, at du er tilfreds med det arbejde vi udfører. Derfor rydder vi op efter os og gør rent hvor vi har arbejdet.

Mød vores hold

Dennis


Tømrer og Blikkenslager

Andreas


Lærling

Emil


Tag Specialist og Konsulent

Anja


Bogholder

Nikolej Skakon


Direktør/Mester & projektleder