Bølgeeternit

Bølgeeternit - et stærkt tag med et klassisk design

Bølgeeternit er en stærk og holdbar løsning til klassisk såvel som moderne byggeri, og kan også anvendes på facader. Taget består af fibercement-plader som er fremstillet af naturlige og miljøvenlige råvarer.
Med bølgeeternit får dit hus et roligt udtryk, som passer ind i den danske byggestil. bølgeeternit pladerne er overfladebehandlet, og kan derfor bevare sin stærke og flotte overflade i flere årtier. Derudover kræver bølgeeternit pladerne ikke særligt meget vedligeholdelse. Derfor er et bølgeeternittag et godt og sikkert valg, hvis du vil have et flot og stærkt tag, som kan holde i mange år.

Smukt finish og farver der holder

Bølgeeternittag kan fås i farverne: grå, antracit, sortblå, rødbrun, teglrød og mokka, samt en ubehandlet version i mørkegrå. Så uanset husets udseende, findes der en tagløsning som passer ind.

Du får et tilbehørsprogram i matchende farver og kvalitet til dit bølgeeternittag, så du er sikret at dit nye tag får et flot finish ved både nybyg og renovering.

Fordele med bølgeeternit

Et holdbart og unikt tag

Med sin stærke tagoverflade, er bølgeeternittaget i stand til at modstå det danske vejr i mange år. Med tiden kan taget males så det igen fremstår som nyt, hvilket forlænger bølgeeternittagets levetid yderligere.

Bølgeeternittag er en økonomisk god løsning, både i forhold til pris og holdbarhed. Vi benytter bølgeeternit fra det danske Cembrit A/S. Du kan derfor henvende dig direkte til Cembrit A/S, hvis der indenfor 15 år skulle opstå problemer med tagpladerne.

Hvis du har spørgsmål til bølgeeternit, eller er interesseret i at få monteret bølgeeternit på dit hus, kan du kontakte os, så vi kan få aftalt et besøg