Byg Garanti

Læs lidt om hvordn du er sikret.

Du vil altid være sikker med Scankon ApS

Når vi laver et stykke håndværk på dit hus, er det håndværksmæssige arbejde vi udfører på dit hus, dækket af Byg garanti.

I det tilfælde at der skulle opstå fejl og mangler, kommer du ikke til at lide økonomiske tab. Det gør du ikke fordi vi har et samarbejde med Byg Garanti, der sikrer dig.

Det kommer som en overraskelse for en masse husejere, at de ikke er forsikret mod fejl og mangler, hvis håndværksfirmaet stopper med at eksisterer. De er heller ikke forsikret i det tilfælde af, at firmaet direkte nægter at udbedre fejl og mangler, selvom der er gyldige klager, over det arbejde der er udført på deres hus.

Mange vil måske mene at produkt garantien dækker, men produkt garantien dækker over noget helt andet. De produkter der bruges til at udføre arbejdet med, som for eksempel eternit plader, er dækket under produkt garantien, det arbejde som håndværkeren udfører, er ikke dækket, som f.eks. at eternit taget er lagt forkert og skal lægges om.

Sikret med Byg garanti

Byg garanti er et af de mest kendte garanti ordninger når man skal vælge en håndværker, det giver en stor tryghed hos forbrygeren. Du vil blive dækket efter arbejdet er færdigt i tilfælde af der er eventuelle fejl og mangler. Der dækkes pr bygningssag op til 150.000 kroner Inklusiv moms, pr. Byggesag.

Efter arbejdet er udført vil du være dækket af Byg Garanti på op til 3 år på synlige fejl og mangler på det håndværk der er udført. Det dækker tilmed helt op til 10 år hvis fejlene ikke er synlige.

medlem af Byg garanti

Hvem er sikret med byg garanti?

Når man får lavet et stykke arbejde af en håndværker på ens ejendom, er det ikke sikkert du er dækket. Byg garanti dækker kun hvis håndværker firmaet du har hyret, er medlem af Byg Garanti.

Hos Scankon ApS kan vi med stolthed sige, at vi har været medlem af Byg Garanti i 5 år. Du vil derfor være omfattet af Byg Garanti når du bestiller os til at lave arbejde på dit hus. Skulle det derfor være, at der er fejl og mangler ved håndværket, vil du have en vis tryghed i at vide, at du ikke skal betale ekstra i tilfælde af fejl.